Leadwiser - Logo FI

Asiakaskertomukset

Asiakkaat kertovat

Asiakkaidemme menestys on koko toimintamme keskiössä ja olemme saaneet olla mukana monessa menestystarinassa. Lue lisää palveluista ja kumppanuudesta asiakkaidemme näkökulmasta.

Comsol

COMSOL Multiphysics on fysiikan ilmiöiden simulointiohjelma, joka soveltuu erityisesti insinööritieteiden ongelmien ratkaisuun sekä analysointiin.

”Etsimme vaihtoehtoisia tapoja löytää uusia myynnin tukiprosesseja Suomessa ja päädyimme käyttämään buukkauspalveluita myyntimme tukena. Kuulimme sidosryhmiemme kautta erittäin positiivista palautetta Leadwiserin toiminnasta, joten päätimme kokeilla heidän palveluaan osana asiakasprospektointia. Onneksi teimme tämän päätöksen ja olemme nyt olleet yhteisellä matkalla jo yli 6 vuotta.

Myyntimme yksi selkeä haaste on löytää oikeanlaisia kohderyhmiä, organisaatioita ja päättäjärooleja, joita lähestyä. Tuotteemme on hyvin tekninen ja se vaatii myynnin kumppaniltamme myös teknistä ymmärrystä, oma-aloitteisuutta ja kykyä pureutua asiakassegmentointiimme laajemmin. Olemme yhdessä miettineet lukuisia erilaisia strategioita ja lähestymiskulmia myyntiputken alkupään rakentamiseen ja Leadwiser onkin kasvanut buukkaustoimittajasta myyntimme kokonaisvaltaiseksi PreSales-kumppaniksi.

Kasvaneen myynnin lisäksi olemme saaneet paljon arvokkaita kontakteja yrityskentälle. Lisäksi olemme saaneet nostettua selvästi omaa tunnettuutta Suomen markkinoilla mikä on jatkoa ajatellen meille tärkeää markkinointityötä. Leadwiser tulee olemaan ehdottomasti jatkossakin yhteistyökumppanimme myynnin prospektoinnissa sekä asiakastapaamisten järjestämisessä.”

Jukka Tarvo
Managing Director
Comsol Oy