Buukkauspalvelu

Markkinoiden vakuuttavin B2B-asiakas­tapaamisten sopiminen

Myynnin etumatka syntyy tuloksellisista asiakaskohtaamisista. Leadwiser vie teidät oikeille asiakkaille, oikeaan aikaan.

Buukkauspalvelu 2.0

Kiihdytä myyntiäsi Leadwiserin
buukkaus­palvelun avulla

Leadwiserin buukkauspalvelu on arvokkain linkki myyntitiimisi ja potentiaalisten asiakkuuksien välillä. Olemme modernien teknisten alojen B2B-ratkaisumyyntiin erikoistunut buukkauskumppani. Valtavirrasta poiketen, olemme tekniikan ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus yritysten liiketoimintaprosesseista. Vahvuutemme on laaja-alainen ymmärrys teknologiasektorin ja teollisuuden eri toimialoista sekä monimutkaisenkin aiheiden tiivistäminen selkeäksi myynnin ydinviestiksi.

Buukkauspalvelun hyöty on kiistaton, mutta hyödyn voi menettää hetkessä huonolla yhteydenotolla. Koska puheluihin vastaavat oman alansa ammattilaiset ja ammattiostajat, he suojelevat aikaansa ja arvostavat vain asianmukaisia yhteydenottoja. Me erotumme erikoistumisemme ansiosta ja saamme arvokasta keskusteluaikaa päättäjien kanssa. Linkki päämiehemme myynnin agendalle löytyy ainoastaan hyvähenkisen keskustelun kautta. Leadwiserin buukkauspalvelu onkin siksi kerännyt laajaa kiitosta markkinoiden johtavilta toimittajilta sekä myös yrityspäättäjiltä, joiden kanssa käymme keskusteluita.

Toimimme avaimet käteen-periaatteella ja asiakaslupauksemme mukaisesti tuotamme teille aina yhdessä määriteltyjen reunaehtojen mukaisia asiakastapaamisia kattavilla taustatiedoilla ja olemme aina valmiita neuvottelemaan jokaiselle päämiehellemme heidän liiketoimintaprosessejaan vastaavan buukkausmallin. Jokainen uusi yhteistyö käynnistetään yhdessä sovitulla pilottijaksolla, jossa varmistetaan palvelun hyöty. Pilottijakso on todella nopea ja riskitön tapa päästä kokeilemaan palveluamme ja mittaamaan sen hyötyä.

Tiimi

Palvelutiimimme koostuu ICT- ja teknologia-alan ammattilaisista. Työntekijöillä on yli 10 vuoden soittokokemus ja ymmärrys vaativistakin ratkaisumyynnin sisällöistä. Saatte aina parhaan edustuksen palvelunne tai tuotteellenne. Toimimme fyysisesti Suomessa.

Toimintatapa ja hinnoittelu

Räätälöimme palvelumme aina myyntiprosessinne mukaisesti. Pilottiprojektin käynnistämiseen sovimme yhteisen aloituspalaverin, jossa käymme läpi kaikki käytännön asiat, kohderyhmän määrittelyn ja sen mahdollisen tuottamisen sekä myyntiviestin teroittamisen. Tämän jälkeen siirrymme itse tuotantovaiheeseen, jossa tuotamme teille uusia myyntitapaamisia sovittujen reunaehtojen mukaisesti. Pilottijakso ja soitot saadaan käyntiin jopa tarvittaessa viikon sisällä ensimmäisestä palaverista. Buukkauspalvelumme hinnoittelu muodostuu ainoastaan toteutuneen tapaamisen mukaan.

Dataohjattu soittotyö

Hyödynnämme buukkauspalveluissa alalla pitkään tehtyä taustatyötä ja itse kehitettyä datapankkiamme, josta saadaan puheluiden tueksi jalostettua dataa yhdistetyistä lähteistä. Osumatarkkuus paranee oleellisesti ja teille tämä tarkoittaa entistä laadukkaampia asiakaskohtaamisia.

Asiakaslupaus

Keskeinen asiakaslupauksemme on laadukas ja etukäteen määriteltyjen reunaehtojen mukainen tapaaminen oikean yrityspäättäjän kanssa. Loppuasiakas tietää kuka päämiehen edustaja on tulossa tapaamaan, mihin aikaan ja millä agendalla. Keskustelun jälkeen kirjaamme ylös aina kaiken relevantin tiedon, jonka koemme edesauttavan päämiestämme kauppojen synnyssä. Jokainen meidän järjestämä myyntitapaaminen on aina uusi myynnin mahdollisuus teille.

Toinen asiakaslupauksemme liittyy tasaiseen laatuun ja päämiehen positiivisen tunnettuuden nostamiseen yrityskentällä. Teemme aina brändinne arvoisen soiton ja vaikka tapaaminen ei ole aina mahdollinen, niin positiivisen kuvan päämiehen osaamisesta ja liiketoiminnasta voi jättää joka ainoa kerta – ja se on meille kunnia-asia, että näin myös tapahtuu. Aina.

Asiakkaat

Maailman ja Suomen tunnetuimmat brändit käyttävät Leadwiserin buukkauspalvelua osana myynnin tukitoimintoja. Tervetuloa buukkauspalveluiden uuteen aikaan!