Yritys

yritys2

Leadwiser yrityksenä

Leadwiser on helmikuussa 2016 perustettu markkinoinnin asiantuntijayritys, joka keskittyy tuottamaan presales-konsultointipalveluita ja apua yritysten myynnin tehostamisprosesseihin. Yrityksen pääasiallinen toiminta on tuottaa B2B-buukkauspalveluita. Leadwiser on toimijana uusi, mutta sen perustajilla on vankka kokemus markkinoinnista ja buukkauspalveluista.

KTM Olli Hussan ja tietotekniikan insinööri Teemu Mannisen ajatuksena oli perustaa yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua uusasiakashankintaan ja kykenee myös vaativiin projekteihin. Tästä johtuen soittotyön tekijöiksi rekrytoidaan liike-elämää hyvin tuntevia ja keskustelutaitoisia ammattilaisia.

Kehitämme asiakkaidemme myyntiä ja liiketoimintaa

Yrityksenä Leadwiser pyrkii kehittämään pitkäjänteisesti asiakkaidensa myyntiä ja liiketoimintaa. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja sitoutua pitämään asiakaslupauksemme.

Keskeinen asiakaslupauksemme on laadukas ja etukäteen määriteltyjen reunaehtojen mukainen tapaaminen, jossa loppuasiakas tietää kuka päämiehen edustaja on tulossa tapaamaan, mihin paikkaan ja aikaan ja millä agendalla. Keskustelun jälkeen kirjaamme ylös aina kaiken relevantin tiedon, jonka koemme edesauttavan päämiestämme kauppojen synnyssä.

Toinen asiakaslupauksemme liittyy tasaiseen laatuun ja päämiehen positiivisen tunnettuuden nostamiseen yrityskentällä. Me tiedämme soittotyön ja buukkaamisen ammattilaisina, että aina intressit prospektin ja päämiehen tarjoaman välillä eivät kohtaa eivätkä puhelut aina päädy tapaamisen järjestämiseen, vaikka onnistumisprosenttimme onkin erittäin hyvä.

Tapaamista ei siis voi aina järjestää, mutta positiivisen kuvan päämiehen osaamisesta ja liiketoiminnasta voi jättää joka ainoa kerta – ja se on meille kunnia-asia, että näin myös tapahtuu. Aina.

Ota meihin yhteyttä »