Opuscapita asiakastarina

Opuscapita asiakastarina


OpusCapita sähköistää ja automatisoi hankinnan ja maksamisen kaikki vaiheet ostotoiminnasta laskujen käsittelyyn, maksuliikenteeseen ja kassanhallintaan asti. Opuscapitalla käsitellään vuosittain yli 200 miljoonaa sähköistä transaktiota ja palvellaan 8 000 asiakkaan tarpeita 54 maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 257 miljoonaa euroa.

”Käytämme buukkauspalvelua tukemaan presales-prosessiamme ja tuottaaksemme riittävän määrän asiakastapaamisia.  Buukkauspalvelu on yksi keinoista varmistaa että näin tapahtuu. Myynnin haaste on allokoida riittävästi aikaan uusien asiakkaiden kontaktointiin, joten ulkoisen kumppanin palveluna ostettava tuki sopii meille hyvin.

Kävimme läpi useita toimijoita ja vakuutuimme, että Leadwiserilla on kyky olla joustavin ja meidän tarpeisiin sopivin kumppani. Myyntimallimme on kampanjaluonteinen, joten läheinen yhteistyö ja kumppanin kyky sopeutua nopeisiin muutoksiin on meille kriittisen tärkeää. Lisäksi Leadwiserin omistajat olivat meille tuttuja aiemmista yhteistyökuvioista, joten tiesimme heidän tuntevan toimialamme. Projektit ovatkin sujuneet hyvin ja ne ovat olleet meille hyödyllisiä.

Leadwiserin palvelujen tärkeimpiä hyötyjä on ajan säästö. Kun kumppani hoitaa sovitun osuutensa tapaamisten tuottamisesta, voi myyntitiimimme keskittyä itse käyntien laadun varmistamiseen. Nykyisellä toimintamallillamme aiomme jatkaa yhteistyötä Leadwiserin kanssa.”

Tero Rantaniitty
Head of Product Sales
OpusCapita Group Oy
linkedin2