MPY Asiakastarina

MPY Asiakastarina


MPY Yrityspalvelut Oyj on suomalainen tietotekniikkapalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, jonka palveluksessa on 180 ICT-alan ammattilaista kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. MPY:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen alan parasta asiakaskokemusta paremman ICT:n avulla. Suomen yritysmyynnin myyntijohtaja Ilja Nykänen:

”Filosofiaamme kuuluu hakea myynnistä täysi teho irti. Koska kaikessa ei voi olla paras, halusimme meille osaavan kumppanin, jolla on resursseja käyttää aikaa ja ammattitaitoa hyvien tapaamisten järjestämiseen. Laadukkain myyntiorganisaatio keskittyy omiin vahvuuksiin ja hakee vahvuusalueiden ulkopuolelle kovat kumppanit.

Ulkoistimme buukkauspalvelut Leadwiserille heidän hyvän maineen johdosta, ja yhteistyön edetessä tekeminen on osoittautunut erittäin laadukkaaksi. Olemme voineet luottaa pitkäjänteisesti siihen, että tapaamiset ovat aina myynnillemme järkeviä. Tällöin myyntimme voi hyvillä mielin keskittyä valmistautumaan itse myyntitapaamisiin ja saamaan maksimaalisen hyödyn irti. Erityisesti olemme pitäneet siitä, että ennakkotiedot ovat olleet kattavat myyntiämme varten. Päättäjien kanssa kyetään selvästi käymään pitkiä ja seikkaperäisiä keskusteluita. Tapaamiset ovatkin olleet laadukkaita ja aikatauluissa on pysytty.”

Ilja Nykänen
Myyntijohtaja
MPY Yrityspalvelut Oyj
linkedin2