Ineo asiakastarina

Ineo asiakastarina


Ineo Oy on menestyksekkäästi auttanut jo yli 20v asiakkaitaan kasvattamaan tietopääomaansa, lisäämällä asiakkaidensa liiketoiminnan läpinäkyvyyttä, automaatiota ja tuottavuutta tiedonhallinnan ratkaisujen avulla. Joka kuudes Suomen pörssiyhtiöistä luottaa Ineon osaamiseen mm. MDM- ja migraatiohankkeissaan. Ineon perustajaosakas ja Chief Sales Officer Niclas Granden:

”Yhteistyömme Leadwiserin kanssa on alkanut jo 2016 keväällä ja jatkuu yhä edelleen useiden projektien parissa. Omistajat olivat minulle tuttuja jo heidän aiemmista työkuvioistaan, joten luottamus poikkeukselliseen pre sales -osaamiseen oli jo entuudestaan tiedossani. Leadwiser on myynnillemme oikea kumppani, koska he ymmärtävät toimialamme ja myyntiprosessiemme lainalaisuudet. Palvelemme suomalaisia suurorganisaatioita, jolloin tapaamisia sovitaan suurten yritysten ylimmän johdon ja muiden huippuammattilaisten kanssa. Meidän tarjoamat palvelut ovat myös hyvin kompleksisia, ja jo pelkästään buukkausvaiheessa vaaditaan merkittävää substanssiosaamista ja kykyä skaalata tarjontaamme vastaanottavan henkilön toimenkuvan ja heidän edustaman toimialan mukaisesti. Keskustelut ovat siis luonteeltaan ja sisällöltään todella vaativia. Leadwiserin asiantuntijoilla on kuitenkin aina ollut kyky vastata tähän haasteeseen, ja olemmekin jo vuosien ajan saaneet yhteensä satoja tapaamisia meille relevantteihin kohderyhmiin ja aina järkevällä agendalla.

Arvostan Leadwiserissa ehdottomasti myös pitkäjänteisyyttä ja sitä, miten aidosti pyritään tekemään parhaansa päämiehen myynnin edistämiseksi. Etenkin suuryrityksissä pelkästään oikean päättäjän/sopivan intressitahon tavoittaminen on todella pitkäjänteistä ja aikaa vievää touhua. Silti yksittäistäkin tapaamista Leadwiser voi parhaillaan etsiä kuukausien, jopa yli vuodenkin ajan, kun he ovat tunnistaneet meille myyntipotentiaalia. Ja sitten kun riittävän laadukas tapaaminen on vihdoin saatu kalenteriin, niin meille ilmoitetaan suora ja tarkka ajankohta tapaamiselle, todella kattavien pohjatietojen kera. Tällaista omistautumista päämiehen myynninedistämiseen ei voi muuta kuin arvostaa.

Yhteistyö on jatkunut jo lähes viisi vuotta ja jatkuu taatusti tulevaisuudessakin. Voin lämpimästi suositella Leadwiserin asiantuntijoita haastaviinkin projekteihin, heidän laajan toimiala- ja business -ymmärryksen ja loistavan asenteen ansiosta.”

Niclas Granden
Co-Founder, CSO
Ineo Oy
linkedin2