Identoi asiakastarina

Identoi asiakastarina


Identoi on Oululainen ohjelmistotalo, joka tarjoaa toimialakohtaisia toiminnanohjauksen pilvipalveluita yli 15v kokemuksella. Erityisen vahva osaaminen Identoilla on valmistavan teollisuuden ja logistisen toimialan kehityskumppanina. Identoin myyntipäällikkö Jussi Kaisko:

”Liiketoiminnassamme on oleellista pystyä jatkuvasti tuntemaan toimintaympäristö ja havainnoimaan siinä tapahtuvat muutokset. Operointimallimme strategian mukaisesti buukkauspalvelu on mielestämme juuri sopiva tapa haarukoida tarvekenttää tehokkaasti. Leadwiserin omistajat olivat meille tuttuja jo aiemmista yhteistyökuvioista, joten jatkaminen heidän kanssaan oli luonnollinen valinta sitä kautta.

Valinta kohdistui siis Leadwiseriin lähinnä yhteisen historian kautta, mutta yhteistyö on jatkuessaan syventynyt ja palvelu parantunut entisestään. Olen ollut erityisen tyytyväinen tapaan, jolla olen voinut kokemusperäisesti ohjata buukkauspalvelua vielä paremmin palvelemaan tarpeitamme. Tapaamiset ovat olleet hyviä alusta alkaen, ja yhteisen hiomisen jälkeen odotusten mukaisesti vielä parempia. Tapaamisten pohjatiedot on tunnollisesti ja tarkasti kirjattu, mikä helpottaa tapaamiseen valmistautumista.

Leadwiserin soittajat osaavat selkeästi keskustella yritysten tuotanto/logistiikkajohdon kanssa, joka on meille tärkeä päättäjäkohderyhmä. Saamme aina ehtojemme mukaisia tapaamisia, joten voin suositella heidän palveluitaan muillekin.”

Jussi Kaisko
Myyntipäällikkö
Identoi Oy
linkedin2