Arrow asiakastarina

Arrow asiakastarina


Arrow ECS lukeutuu maailman suurimpiin IT-alan tukkureihin ja edustaa globaalisti yli 70 päämiehen ratkaisuja. Suomessa työskentelee noin 60 osaajaa, jotka yhdessä laajan kumppaniverkoston kanssa tarjoavat ratkaisuja yritysten eri haasteisiin.

”Aloitimme yhteistyön Leadwiserin kanssa keväällä 2016. Henkilötausta ja useat hyvät kokemukset omistajien aiemmista palveluista johtivat yhteistyön jatkumiseen ja uskomme, että kumppanuus Leadwiserin kanssa voi kehittyä jatkossa pidemmälle.

Haluamme palvella kumppaneitamme uusien myyntimahdollisuuksien etsimisessä, ja buukkauspalvelut on suoraviivainen ja hyväksi havaittu keino siihen. Se on todistetusti tehokkain tapa lähestyä kylmiä asiakkuuksia, yksinkertaisesti nopein ja helpoin tapa lisätä myyntiä. Leadwiserilta löytyy kokemusta soittotyöstä sekä ymmärrystä ja osaamista ICT-maailmasta, joka helpottaa meitä uusien projektien käynnistämisessä. Buukkauspalveluissa on aina vaarana, että tapaamiset on sovittu liiaksi ”väkisin”, jolloin vastaanotto voi olla melko vastahakoista. Leadwiserin kanssa tällaista ei ole ilmennyt.

Palaute Leadwiserin toiminnasta on ollut positiivista ja olemme toteuttaneet useita projekteja yhteistyössä Leadwiserin kanssa. Projektit on hoidettu aikataulussa sekä projektien aikainen kommunikaatio on toiminut hyvin ja jälkiraportit ovat olleet kattavia. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet Leadwiserin kykyyn järjestää asiakastapaamisia myös hankalaksi koettuihin kohderyhmiin ja hyvin kiireisille ICT-päättäjille, joille tulee huomattavan paljon markkinointiyhteydenottoja. Leadwiser osaa tiivistää myynnin ydinviestin kiinnostavaksi ja helposti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi, jolla saadaan hankittua uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Aiomme myös jatkossakin käyttää Leadwiserin asiantuntemusta osana meidän ja kumppaniverkostomme uusasiakashankintaa.”

Tomi Äikää
Business Development Director
Arrow ECS Finland Oy
linkedin2