Buukkauspalvelut

palvelut3

Leadwiserin buukkauspalvelu

Leadwiser on täysin erikoistunut B2B-asiakastapaamisten tuottamiseen. Asiakaslupauksemme mukaisesti tuotamme aina asiakkaan kanssa yhdessä määriteltyjen reunaehtojen mukaisen tapaamisen peruuntumisvakuutuksella. Tällöin asiakkaasta riippumattomista syistä peruuntuneet tapaamiset hyvitetään, eli sovitaan korvaavat tapaamiset peruuntuneiden tilalle.

Vaikka olemme erikoistuneet nimenomaan tapaamisten järjestämiseen, voimme toimia kumppanina laajemminkin myynnin kehittämisessä ja asiakastiedon laadun kehittämisessä. Useille päämiehillemme olemme esimerkiksi koonneet laajempaa tietopankkia heille tärkeistä asiakassegmenteistä ja markkinoista, jolloin buukkaustyön ohella voimme välittää asiakkaallemme myös muun relevantin markkinainformaation.

Olennaista kuitenkin on, että olemme aina valmiita neuvottelemaan jokaiselle päämiehellemme heidän liiketoimintaprosessejaan vastaavan buukkausmallin. Ja kun yhteinen malli on löydetty, sitoudumme systemaattisesti toteuttamaan mallia sovittujen ehtojen mukaisesti. Koemme, että vain tällä tavalla saavutamme aidosti toimivan yhteistyön ja tyytyväiset asiakkaat.

Buukkauspalvelun sisältö

Buukkauspalvelumme toimii avaimet käteen -periaatteella. Laskutamme vain onnistumisista, joten kaikki alkujärjestelyt ja myös kontaktilistojen laatiminen kuuluvat laskutettavien asiakastapaamisten yksikköhintaan.

  • Ei aloitusmaksuja, ei piilokuluja
  • Kontaktilistojen laatiminen
  • Tapaamiset suoraan asiakkaan kalenteriin
  • Kaikki olennainen tieto kirjattuna ylös tapaamiseen liittyen
  • Peruuntumisvakuutus

Hanki laadukkaita b2b-asiakastapaamisia »